AEEA / Witgoed

AEEA staat voor "Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur.

WIJ ZIJN INZAMELPUNT AEEA VOOR RECUPEL.

U kan bij ons terecht voor de aanlevering van afgedankte huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, fornuizen, ovens, droogkasten, vaatwasmachines, koelkasten, diepvriezers, computers, televisietoestellen, beeldschermen, faxen, printers, klein elektro enz., voor deze huishoudtoestellen ontvangt u ook nog een vergoeding per kg. De prijs hiervoor valt onder de omschrijving WITGOED.

Alleen erkende centra en vergunde verwerkers, Charter-contractanten van Recupel, mogen zichzelf Recupel-partner noemen. Ook wij dus. Dat is fijn voor onszelf, maar vooral voor onze klanten en onze leefomgeving. Want als Recupel-partner werken wij mee aan een 100% correcte recyclage van afgedankte elektrische en elektronische apparaten. Zo houden wij schadelijke stoffen uit het milieu en werken wij mee aan het sluiten van de recyclagecyclus en aan een mooiere wereld.

Ook uw bedrijfsmatige elektrische en elektronische apparaten zoals computers, beeldschermen, toetsenborden, muizen, rekenmachines, telefoons, gsm’s e.d. kan u bij ons aanleveren. U ontvangt bovendien een afleverbon geldig als attest voor uw afvalstoffenregister.